- 23%

Chiloti clasici modelatori cu talie intarita si silicon pe interior Intimidea 311300

Intimidea
Pret vechi: 97.99 lei
75.45 lei
Reducere: 22.54 lei (23%)
 

Descriere

Chilot modelator dama, cu talie inalta, produs din fibre elastice. Chilotul este normal, beneficiaza de un clin igienic din bumbac si de cusaturi plate. Detine o banda lata de 10.5 cm, elastica, dar ferma si stabila. Tehnologia cu care a fost creat il face extra compresiv, sustine spatele, aplatizeaza abdomenul si modeleaza talia. Beneficiaza de o banda de silicon care impiedica rularea chilotului, fixandu-l. ► Tonul, nuanta și intensitatea culorii pot diferi in functie de monitorul pe care-l utilizati atunci cand priviti produsul pe site. ► Produsul este fabricat conform standardelor de calitate superioara. ► Produsul este nou si se livreaza in ambalajul original al producatorului. ► Returul este gratuit indiferent de motiv. Schimbi sau returnezi chiar daca probezi. In caz de retur, va rugam sa completati  formularul de returnare aici .

Caracteristici

Brand:
Intimidea

Legaturi utile

Lenjerie modelatoare

Pareri Chiloti clasici modelatori cu talie intarita si silicon pe interior Intimidea 311300

Informatiile despre produsul Chiloti clasici modelatori cu talie intarita si silicon pe interior Intimidea 311300 pot sa fie incomplete fata de informatiile producatorului. Oferta produsului Chiloti clasici modelatori cu talie intarita si silicon pe interior Intimidea 311300 la doar 75.45 lei a fost adaugata in 7 Decembrie, 2021.

Produse asemanatoare care te intereseaza


89.00 lei
InPuff Young
Colanti negri modelatori cambrati cu efect de push-up Culoare:negruTalie inaltaCroi cambratMaterial usor elasticEfect de push-upCroi micCompozitie: 75%...